Полезни устройства за всеки маргетолог

Полезни устройства за всеки маргетолог

Умният часовник е чудесен инструмент за проследяване на поведението на клиентите и събиране на данни. Тези данни могат да се използват за създаване на профили на клиенти и за персонализиране на маркетингови съобщения. Друго полезно устройство е AirBar, което превръща вашия лаптоп в сензорен екран. Не изисква промени в хардуера и се свързва чрез USB порт. След това се поставя върху дисплея на вашия лаптоп с магнит. Представяме ви още няколко полезни джаджи за маркетолози.

Таблет

Таблетите стават все по-важни за търговците и рекламодателите. Те променят начина, по който потребителите консумират съдържание и бързо трансформират медийния пейзаж. Ръководителите на медиите и търговците трябва да разберат тези промени и да разработят подходящо за таблети съдържание, за да се харесат на тази нарастваща аудитория. Създаването и споделянето на подходящо за таблет съдържание е от решаващо значение за създаването на лоялна инсталирана аудитория. Медийните компании и търговците също експериментират с нови форми на спонсорство и реклама, за да достигнат до потребителите на таблети.

Полезни устройства за всеки маргетолог - таблет

Таблетите са много преносими. Това означава, че потребителите имат достъп до съдържание навсякъде, от дивана до офиса си. Това позволява на търговците да предоставят по-изчерпателно послание и опит. Таблетите предлагат и по-богати медийни изживявания от мобилните телефони. Мобилните телефони са предназначени предимно за консумация от един потребител, докато таблетите обикновено се споделят от множество потребители.

Таблетите позволяват на компаниите да поддържат връзка с клиентите си. По-старите операционни системи затрудняват изпращането на документи и споделянето на информация. Като предоставят съдържание, удобно за таблети, фирмите могат да демонстрират своя ангажимент към клиентите.

Ултрабук

Ултрабуците не са само за маниаци. Те са полезни устройства за всички видове маркетолози. Както подсказва името, тези устройства са малки и достатъчно мощни, за да изпълняват големи натоварвания. Въпреки името си, тези устройства не излитат от рафтовете. Вместо това те продават в ниша, където има голямо търсене на лека изчислителна мощност. Сред тези купувачи са медицински практики и консултанти по съответствие с HIPAA.

Полезни устройства за всеки маргетолог - ултрабук

Intel работи върху създаването на по-добри ултрабуци, за да отговори на нуждите на потребителите и бизнеса. Работи с партньори и клиенти за разработване на чипове, които ще позволят тънки, достъпни дизайни. Тези чипове трябва да бъдат налични навреме за сезона на пазаруване през зимните празници. Компанията работи за създаването на възможно най-добрите Ultrabook устройства и много OEM производители се присъединиха към усилията.

Ултрабуците са тънки, леки преносими компютри с дълъг живот на батерията. Те не са MacBook Air на Apple, но все пак са по-малки от стандартен лаптоп. Те могат да бъдат намерени в електронни мегамагазини и продуктови списъци на дистрибутори.

Лаптоп

Ако сте специалист по дигитален маркетинг, лаптопът е незаменимо устройство. Независимо дали правите проучване в интернет или създавате видеореклама, лаптопът има всички необходими инструменти, за да успеете. Мощен лаптоп с функции като високоскоростен процесор и мощен капацитет за съхранение ще ви позволи да изпълнявате по-добре задълженията си. Лекият лаптоп също е предимство, тъй като може лесно да се носи. Освен това трябва да има дълъг живот на батерията, така че да можете да го използвате за дълги периоди от време.

Полезни устройства за всеки маргетолог - лаптоп

Освен мощен процесор, имате нужда и от други функции. Добрият екран е важно изискване за SEO специалистите. Екранът е съществена част от лаптопа и не можете да правите проучване на ключови думи на екран с ниско качество. Трябва да инвестирате във висококачествен софтуер за сигурност и високопроизводителна VPN, ако искате вашият лаптоп да работи гладко.

Ако сте специалист по дигитален маркетинг, трябва да инвестирате в лаптоп, който е лек и издръжлив. Добрият лаптоп ще ви издържи дълги часове, особено ако сте в движение. Например Dell Venue 11 Pro има 13-инчов дисплей и е лесен за пренасяне. Друг добър вариант е HP ENVY, който е с 8-ядрен процесор и Corning Gorilla Glass екран.

Samsung Galaxy Z Fold

Samsung Galaxy Z Fold е полезно устройство за всеки търговец, независимо дали сте агенция или физическо лице. Той е не само функционален, но и естетичен. Неговите двойни SIM слота го правят идеален за използване с два оператора. Сгъваемият телефон има и надграден гъвкав AMOLED екран, квинтет камери и One UI. Докато цялостният дизайн и функционалност на сгъваемия телефон са впечатляващи, неговите недостатъци могат да бъдат очевидни, докато живеете живот на кървящия ръб.

Полезни устройства за всеки маргетолог - Самсунг Galaxy Z Fold

Самсунг Galaxy Z Fold 3 има подобен дизайн като Galaxy Z Fold 2, но разполага с подобрена издатина на камерата. Корпусът му е направен от Armor Aluminium, докато гърбът и капакът на дисплея са защитени от Corning Gorilla Glass Victus.

Камерата на Samsung Galaxy S8 е под дисплея. Когато е отворено, усещането е като магьосничество. Неговата камера под дисплея е проектирана да предпазва екрана от огъване, така че можете да имате безпроблемно изживяване при гледане. Въпреки че не е толкова ярък като водещите телефони на Samsung, дисплеят все още е достатъчно ярък за добро четене и гледане.

Различни полезни джаджи за маркетолози ще намерите в Mobile Point – един от най-предпочитаните магазини за смарт устройства в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *