Маркетинговите ползи при използването на POS дисплеи от велпапе

магазин с pos дисплеи на заден план

За много фирми е важно, от маркетингова гледна точка, да могат да поставят бранда си на видно място. Един от добрите начини за постигане на този ефект е чрез POS дисплеи и стелажи. Ако и вие сте собственик на фирма, чиито продукти често трябва да се излагат на показ, то си заслужава да инвестирате в добър POS дисплей, изработен качествено от фирма с опит, като Dimeko, които се занимават с това вече редица години. Създаването на привличащи вниманието POS дисплеи от велпапе никак не е лесна задача. Велпапето е качествен материал с много полезни свойства, идеален за направата на стабилно стоящи дисплеи. По-долу ще разгледаме ползите от използването му:

Цената е достъпна

Дисплеите от велпапе са най-разпространени, защото са на достъпна цена. Като маркетингов инструмент за временно използване, със сигурност не искате да инвестирате твърде много. Именно затова, много фирми предпочитат да си поръчат дисплеи от велпапе, защото по този начин получават добро качество на достъпна цена. Това важи и за цената на доставка, защото велпапето е лек материал.

Произвежда се бързо

Продуктите от велпапе се произвеждат бързо. POS дисплеите не са изключение. Ще отнеме малко време от вашата заявка за производство на дисплеи до момента, в който ще може да ги поставите на отреденото им място, където ще изпълняват своята функция. Това е важно, когато искате продуктът да е готов бързо, и когато гоните кратки срокове.

Асемблира се лесно

Понякога ще се налага да пратите POS дисплеи в несглобена форма. Тогава е важно той да може да се асемблира бързо. Това важи за дисплеите от велпапе. Те са леки и може да се сглобят от един човек в рамките на минути. Понякога дори нямат нужда от специализирани инструменти.

Издръжливи са

Дисплеите от велпапе са  доста издръжливи. Мит е, че този вид материал лесно се износва. Ако в помещението не е влажно, амортизационния му период е доста дълъг. Това от своя страна означава, че няма да се наложи да правите повторна поръчка на такива материали.

pos дисплеи от велпапе материал

Екологични съображения

В днешно време е все по-важно фирмите да са ориентирани към екологично производство и намаляване на техния въглероден отпечатък. В този смисъл, дисплеи от велпапе се вписват идеално в тези цели. Материалът е екологичен, може да бъде рециклиран и е разградим. Така бранда на фирмата се асоциира с устойчивост, а това е важно в днешно време.

Изпълняват функцията си да привличат интерес

Най-важната функция на един POS дисплей е да привлича вниманието отдалеч и да кара потребителя да се приближи към него. Затова трябва завършеният продукт да е визуално интересен, без това да се отразява на функционалността му. В това отношение изграждането на дисплея от велпапе е добър начин за постигане на именно този ефект. Върху материала може да се рисува и създава дизайн с цветове и форми по избор. В центъра на цялата система винаги е бранд името, което е представено по възможно най-интересния и задържащ внимание начин.

Материала е лек

Още една от големите ползи на велпапе материала е, че той е лек. След асемблиране на дисплея, той може да се мести без проблем от едно място на друго, без за това да се изискват много хора и специално оборудване. С POS дисплей от велпапе ще може да поставяте продукти точно там, където са ви нужни, а след това да ги местите в случай на необходимост.

Както виждате, създаването на POS дисплеи от велпапе има множество ползи за целите на вашата фирма. Материалът е евтин, лесно преносим, не изисква големи усилия за асемблиране и дава множество възможности за създаване на дизайн и максимизиране на ефекта от него. Затова е добра идея да обмислите да направите вашите POS дисплеи именно с велпапе.

swd

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *